Betere voeding proteïnedieet

Het koolhydraatarm dieet, ook wel het low carb dieet genoemd, is een effectief dieet om je streefgewicht te bereiken. De essentie is dat je de inname van koolhydraten en calorieën en daarmee gepaard gaande suikers beperkt. Dit wordt gecompenseerd door het eten van eiwitten. Vandaar spreek men ook over Eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen voor je lichaam en vormen samen met koolhydraten en vetten de 3 macronutriënten die energie leveren aan je lichaam.

Tijdens het koolhydraatarme dieet beperk je de inname van koolhydraten en daarmee suikers zoveel mogelijk. Je vervangt koolhydraatrijke producten door eiwitrijke producten. Doordat het lichaam minder koolhydraten binnenkrijgt moet het op zoek naar een andere energiebron en ga je vet verbranden. Het eten van eiwitrijke voeding heeft als bijkomend voordeel dat eiwitten minder snel verteerd worden, waardoor je minder snel trek hebt. Dit voorkomt dat je gaat snacken. Daarnaast zorgen eiwitten voor het behoud en de opbouw van je spieren. Spieren verbruiken meer energie dan vet, wat de verbranding bevordert.

Het koolhydraatarme dieet met nutri-producten is ontwikkeld door een team van diëtisten. Het is opgebouwd uit verschillende dieetfases om het beste en meest stabiele resultaat te bereiken. Je leert bij dit dieet de wereld van gezonde voeding kennen en kom je erachter dat gezond eten heel lekker en gevarieerd kan zijn. Door alle fases te doorlopen ontdek je de beste verhouding in voedingsstoffen voor je lichaam en zal je je geboekte resultaat ook behouden. De nutri-producten zijn laag in koolhydraten en bevatten weinig calorieën. Daarnaast leveren ze een ultieme mix van alle essentiële voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Hierdoor dragen de producten bij aan het bereiken van een gezonde levensstijl zonder dat je lichaam ook maar iets tekort komt.

Voor je het weet verdwijnt de trek in ongezond eten en heb je een gezond eetpatroon ontwikkeld dat goed binnen je dagelijks leven past. Dit dieet wordt ervaren als lekker, simpel en effectief. Je kan je laagdrempelig kennis maken met dit  dieet en een vliegende start maken met de goed ontwikkelde nutri-producten.

Voor meer info, aankopen en persoonlijke coaching kan je terecht in mijn Nutri-winkel:

 elke dinsdag 10.30u-13.30u en donderdag 12.30u-19.30u, tenzij op feestdagen.

Nutri-winkel , Mechelbaan 347  te 2580 Putte 0478/584239