Achter de wolken schijnt altijd de zon

Spannend, Ik heb eindelijke de moed gevonden om mijn dieet aan te pakken.
Je weet vooraf niet hoe alles zal verlopen maar uiteindelijk, stap voor stap,
een succesvolle en fijne ervaring !

Karin, bedankt voor alles !
Liesbet V. - Zaventem
Help 115 kilo ! Wat nu ? Ik kon mijn werk niet meer en van alles bleef staan en hangen waar het was. Mijn gezin werd verwaarloosd en leed onder mijn overgewicht… Ik kon niets meer, had geen zin en energie om nog iets te doen. Zelfs mijn vrienden verloor ik daar ik mijn afspraken niet meer kon en wilde nakomen. Mijn kinderen waren verlegen voor mij. Zo kon het niet langer… Tot ik op een dag de moed had om een afspraak te maken bij Karin. Een gesprek met haar hielp mij om de dag nadien te starten met mijn dieet. Onmiddellijk lukte het mij en merkte ik spoedig de resultaten op de weegschaal maar ook in mijn dagelijks leven. Uiteindelijk ben ik nu 55 kilo’s vermagerd en ze blijven er nog goed af ook! Ongeloofelijk van maat 56 naar maat 38 ! Naargelang ik afviel kon ook mijn medicatie voor hoge bloeddruk en hartkloppingen aangepast worden en zijn nu zelfs volledig weggevallen. Bedankt karin voor mijn nieuwe leven !
Linda W. - Wiekevorst
Ohoh! was ik toch maar eerder naar diëtiste Karin gegaan.
Na jarenlange zoektocht zijn mijn ernstige maag- en darmklachten bijna helemaal weg.
Gedaan met die velende klachten van opkruipend maagzuur, stekende buikpijnen en winderigheid.
Ik heb mijn dagelijks comfort teruggevonden en kan op mijn gemak terug buiten komen en genieten. Wat een verademing...
Marcel P. - Mechelen
Als diabetes patiënt kom ik al jaren bij diëtiste Karin. In het begin met een zwaar probleem van overgewicht en sterk ontregelde suikerspiegels ... ondanks alle medicatie en doktersbezoeken, snapte ik niet wat ik verkeerd deed. Na een paar dieetconsultaties met goed eet- en beweegadvies kreeg ik grip op mijn gewicht en geleidelijk aan verbeterde mijn suikerspiegels. Karin heeft mij heel goed de samenhang uitgelegd tussen mijn voeding, mijn gewicht en mijn suikerziekte. Ik had dat zelf nooit goed begrepen. Nog steeds ga ik nu, om de 2 maanden, met plezier op dieetcontrole... en telkens heeft Karin mij iets zinnigs te vertellen over gezond eten ...ik heb intussen een paar favoriete recepten van haar gekregen die wij nog steeds klaarmaken. Echt blij mee!
Willy D.S. - Muizen
Een goede vriendin vertelde mij over haar goede ervaring bij Karin. Ondanks on-line sessies, pillen, spuitjes was ik nog steeds te dik en zat ik slecht in mijn vel. Vorig jaar na corona, liep het de spuigaten uit, 7 kilo bij gekomen en ongelukkiger dan ooit tevoren. Ik durfde zelf geen afspraak te maken dus liet ik mijn vriendin bellen naar Karin. Een week later kon ik al bij haar komen. Dom van mij, ik had dat al veel eerder moeten doen. Mijn persoonlijk eetplan is mijn dagelijkse hou vast. Soms ga ik weer in de mist maar ook dat vangt Karin goed op. Telkens is het een aangename en toffe babbel. Ik krijg zo een heel ander zicht op mezelf en sta inmiddels al veel sterker in mijn schoenen. Vaak wil ik de moed opgeven maar elke keer ga ik opnieuw bij haar buiten, met volle moed en veel goesting om aan mezelf te werken . Met dank aan mijn beste vriendin en aan diëtiste Karin Valgaeren
Marleen G. - Putte